Espanyol

Espanyol

piatti, inconformista

“No ens volem estancar, volem anar cap amunt”

Piatti. Es rebel·la per l'actual situació classificatòria i tira d'ambició. El primer pas per canviar la dinàmica és davant el Granada. “Hem de ser valents i encarar el partit amb ambició”

Pablo Piatti va parlar aquest matí en roda de premsa i, com no, va ser qüestionat sobre el partit de diumenge contra el València que ha augmentat la ratxa de l'equip sense guanyar a quatre partits consecutius. “Els resultats que busquen no estan arribant i no estem en una línia positiva però cal subratllar que hem fet minuts bons en tots ells. Ara tenim una magnífica oportunitat de retrobar-nos amb la victòria davant del Granada”. Precisament, el partit contra els andalusos de dissabte ha de ser un punt d'inflexió i més tenint en compte la situació classificatòria del rival, en llocs de descens. “És un equip que arriba amb necessitat però nosaltres estem per davant d'ells i hem de ser valents i encarar el partit amb optimisme. És una bonica ocasió per sumar els tres punts i davant la nostra gent. Volem els tres punts per terminar la primera volta de la millor manera”.

El futbolista no trobava explicació a la imatge de l'equip a Mestalla. “El que va passar el cap de setmana cal deixar-lo de banda. No hi ha una forma ni un mètode per explicar el que va passar. No ens hem trobat amb el resultat que esperàvem”. En aquest sentit, Piatti deixava clar que no es conforma en estar en la situació classificatòria actual i tirava d'ambició. “Volem anar cap amunt, no ens volem estancar, volem créixer.

D'altra banda, el davanter va parlar de la seva opció de compra. L'Espanyol, si es compleix una serie que partits jugats, haurà d'executar una opció de compra que puja a 1,3 milions d'euros. “Ho he comentat moltes vegades, hem vull quedar aquí i tinc ganes de seguir en aquest projecte però no tinc la darrera paraula. Per la meva part faré tot el possible per quedar-me aquí”, deia el davanter que afegia: “No tinc cap notícia ni novetat sobre aquest assumpte però estic centrat per fer-ho el millor possible però la decisió la tenen ells”.

David López.

El defensa segueix el seu procès de recuperació pel fort cop que va rebre ahir al lateral del genoll dret. El santcugantenc es provarà en la sessió de demà per veure si està disponible per entrar en la llista davant el Granada. En un principi no ha de tenir problemes per arribar a la cita i ser titular a l'eix de la defensa. Víctor Sánchez i Caicedo segueixen amb els seus processos de recuperació i són dubtes pel partit de dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)