Espanyol

“Teníem la sensació que faríem un gran partit”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l'Espanyol

Pocs cops s'ha vist Quique Sánchez Flores tan content a la sala de premsa com ahir després de superar el Sevilla. I que el rival es quedés amb deu jugadors en dos minuts no restava mèrits al joc dels seus: “Jugar contra el Sevilla sempre és difícil, en superioritat o no. Influeix saber llegir la situació i els nois ho han fet. I l'expulsió arriba per una jugada que provoquem. Forma part dels mèrits dels futbolistes i teníem la sensació durant la setmana que faríem un gran partit. Així ha estat. És genial que la gent s'ho hagi passat bé. Quan venim a l'estadi pretenem generar alguna cosa que agradi a la graderia i ens hi connecti. Quan no guanyàvem ja dèiem que ens preparàvem per fer coses amb ells. Quan les coses eren complicades van entendre que el projecte necessitava temps i ens van ajudar.”

L'entrenador de l'Espanyol va repassar alguns noms. No va voler valorar l'arribada de Sergio García fins que sigui oficial i va treure el millor somriure per parlar de l'alta presència de jugadors del planter. Quique Sánchez Flores va elogiar Marc Navarro: “Flor no, és tot treball. Hi ha molt d'esforç, surt d'una lesió greu la passada temporada i tot el que li passi és merescut. Té gravat amb foc que aquesta professió costa i ja va fer gols similars al filial. No li hem de dir què suposa el primer equip ni frenar-lo. Aquesta acadèmia sap formar jugadors en tots els aspectes.” També va explicar la situació de Melendo, a qui vol donar minuts i no pot. “El tenim al cap perquè veiem que destaca durant la setmana. Però tenim un problema: no en podem posar quatre del filial. Mereix entrar i ell ho sap. Em fa pena, però a vegades els esdeveniments no ens permeten arribar burocràticament a tot.”

CONTRA DEU

“Contra el Sevilla sempre és difícil, en superioritat o no. Influeix saber llegir la situació”

TEMPS D'ESPERA

El tècnic prefereix no valorar la incorporació de Sergio García fins que sigui oficial

MARC NAVARRO

“Surt d'una lesió greu la passada temporada i tot el que li passi és merescut”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)