Espanyol

Espanyol

mercat de fitxatges

Tot pendent de l'últim dia

Mercat. L'arribada de Sergio García, amb problemes per desvincular-se de l'Al-Rayyan, i la marxa de Felipe Caicedo, o bé al Vila-real o bé a un equip de la Premier League, s'haurà de resoldre en una jornada frenètica a les oficines de Cornellà

Ara mateix, la marxa de Felipe Caicedo i l'arribada de Sergio García són una incògnita. Fa tres dies el fitxatge del davanter del Bon Pastor era imminent però l'Al-Rayyan no està posant fàcil la seva sortida. El club de Qatar considera Sergio García un dels seus futbolistes més determinants i no el vol deixar marxar un mes abans de començar la disputa de la Champions d'Àsia. L'agent del futbolista i el mateix Sergio García es van desplaçar ahir cap a Doha per intentar solucionar una sortida amistosa del davanter, que encara té un any més de contracte amb el club àrab. Així doncs, caldrà veure si el fitxatge de Sergio García, que ja es donava per fet, no s'acaba produint.

En un mateix punt d'incertesa està la situació de Felipe Caicedo. L'equatorià vol marxar de l'Espanyol, i ara hi ha diversos fronts oberts. El Vila-real segueix estant interessat a aconseguir els seus serveix, i més després de concretar-se la venda d'Alexandre Pato a la Xina per una quantitat propera als 18 milions d'euros. L'única manera que marxi allà és que els de la Plana Baixa posin diners pel seu traspàs. Els altres fronts arriben des d'Anglaterra, on un parell de club estan interessats en els seus serveis. El primer és el West Bromwich. Qui pagui més pel traspàs s'acabarà emportant al futbolista internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)