Espanyol

Retrobar-se a domicili

Els blanc-i-blaus volen aprofitar l'embranzida de les dues victòries seguides a casa per seguir creixent i esvair el mal record de la visita a Mestalla

Quique Sánchez Flores donarà continuïtat a l'onze avui a La Rosaleda

Dues victòries seguides, i en els dos partits que Quique Sánchez Flores va definir ahir de rodons. Ideal per deixar enrere la minicrisi per sumar un punt de nou i caure en la copa contra un segona. L'Espanyol torna a mirar cap a Europa, i el bon partit contra el Sevilla va generar una il·lusió que el tècnic blanc-i-blau no vol veure com s'espatlla aquest migdia a La Rosaleda. El precedent a Mestalla justifica la cautela del madrileny.

Dues golejades seguides, amb pes dels homes del planter i alegria de l'afició. Els duels contra el Granada i el Sevilla han comportat la calma a l'Espanyol, que ara ha de mostrar l'ambició d'engrescar-se en les pugnes per Europa. La sisena plaça es troba a cinc punts i la setena, sovint sinònim del passaport continental, a només tres. Res justificaria que l'equip es deixés anar, malgrat que el seguidor periquito encara té al cap el record de l'esfondrament de l'equip i la il·lusió en temps de Pochettino o Valverde. Veurem com va amb Quique Sánchez Flores, i el segon test és a Màlaga, amb un rival ferit, que després de la dimissió de Juande Ramos les victòries tampoc arribaven. Tres derrotes, tot i vorejar la gesta al Bernabéu, i un empat fa una setmana en la visita al cuer. Millor no refiar-se'n. “És un partit molt complicat, tenen jugadors bons. Si mires la banqueta, vaig disposar l'altre dia de set jugadors amb nom que et poden canviar un partit. Serà un partit complex, de pilotes dividides, de guanyar duels. És explosiu, amb laterals molt intensos, i els de dalt es desmarquen bé.” El tècnic periquito tampoc es va voler excusar en la imprevisibilitat d'un onze en què l'entrenador tan sols ha estat quatre partits i que s'ha mogut molt en el mercat d'hivern. “Trobarem un equip necessitat que ens exigirà. Serà incòmode i, després de l'únic partit, a València, on no vam ser competitius. No distingíem entre jugar fora o a casa, i volem tornar a això.”

Quique Sánchez Flores donarà continuïtat a l'onze que tan bon rendiment va donar en els dos últims duels. La convocatòria tan sols va comptar amb la reaparició de Felipe Caicedo, que no ha marxat en el mercat d'hivern i l'entrenador periquito confia que acabi mostrant la millor versió. No serà fàcil. Per lesió segueixen fora Leo Baptistão, amb mal auguri per una lesió que està costant molt de recuperar, Víctor Sánchez i Javi López, així que els joves del planter seguiran tenint presència amb els dos laterals procedents del filial. Marc Roca cada cop està millor, però tot assenyala Jurado i Javi Fuego de nou al doble pivot, amb Reyes d'enllaç amb la davantera. Toca mostrar la millor cara, toca transpirar ambició a Màlaga.

A MÀLAGA

A València no vam ser competitius. No distingíem entre jugar a fora o a casa, i volem tornar a això
Quique Sánchez Flores
entrenador de l'Espanyol

Romero: “La feina no es veu sense resultats”

Marcelo Romero confia que l'entrada dels fitxatges ajudarà a treure el Màlaga de la mala ratxa. Juande Ramos va dimitir i la presència del seu ajudant al capdavant de l'equip no s'ha traduït amb el retorn de les victòries. “La feina s'està fent i els jugadors hi deixen la pell al camp, aporten. La feina no es veu si no hi ha resultats, i esperem que comencin a arribar aquest cap de setmana, amb la tranquil·litat d'afrontar-ho amb seny.” La plantilla va veure com el propietari de l'entitat malaguenya, el xeic Al Thani, els feia una visita per animar-los i transmetre'ls la confiança que l'equip redreçarà el rumb en les pròximes jornades. “Contra l'Espanyol anirem a buscar el partit, intentant pressionar-los i jugar al seu camp per marcar com abans millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)