Espanyol

Recuperant efectius

Superar molèsties. David López i Víctor Álvarez s'exerciten sense problemes i Javi López fa una part del treball amb tot el grup després de dos mesos sense poder disputar cap partit

Els informes mèdics de l'Espanyol van perdent noms a mesura que passen els dies i fan que Quique Sánchez Flores pugui estar més tranquil. David López i Víctor Álvarez van reincorporar-se al treball del grup ahir, després de descansar en el primer entrenament de la setmana perquè van sentir molèsties als isquiotibials, mentre que Javi López va poder fer una part de la sessió amb la resta de companys després de setmanes treballant en solitari. El capità blanc-i-blau arrossega una talàlgia i no hi ha manera que faci net, però el dolor va a menys i en els pròxims dies anirà augmentant de forma progressiva la càrrega de treball, sense que es descarti que si l'entrenador ho veu necessari el jugador andalús formi part de la llista de convocats contra la Real. Cal recordar que Víctor Sánchez està descartat. Javi López no juga des del derbi del 18 de desembre.

La llista de baixes inclou també Leo Baptistão i Piatti, així com Pape Diop, que ahir només va fer una part de l'entrenament amb els companys per problemes musculars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)