Espanyol

Reyes exhibeix el somriure

Protagonista. La presència del veterà jugador a l'onze blanc-i-blau va augmentant i el jugador es mostra predisposat a continuar una temporada més vinculat al club blanc-i-blau

José Antonio Reyes és una de les apostes personals de Quique Sánchez Flores. Amb 33 anys i havent debutat a primera amb tan sols 16, acumula molts quilòmetres a les cames, però el tècnic madrileny el va tenir a l'Atlético i al Benfica i no va tenir cap dubte a l'hora de convertir-lo en la segona incorporació del nou projecte blanc-i-blau, després del porter Roberto. El veterà andalús encadena tres titularitats i ha participat en la majoria d'enfrontaments, així que ara mostra encara amb més ganes el somriure que sempre l'acompanya.

Reyes va rebre molts insults a La Rosaleda, que no es van recollir en l'acta. No hi dona importància i prefereix els aplaudiments dels aficionats del Sevilla fa unes setmanes, tot i fer-los un gol. A Màlaga no va marcar i se'l va veure poc, com a la resta, però està rendint a bon nivell ara que Quique Sánchez Flores l'ha situat a la mitja punta i ha signat dos gols en els tres duels en l'onze inicial. “Em sento millor, a gust. En la posició en què estic jugant em sento molt bé. És on vaig començar a la pretemporada. En cada partit em noto millor i l'equip està guanyant, no puc demanar res més.” La baixa de Piatti li obriria la porta a tornar a la banda, però amb una expressió deixa clar que no passarà.

El fitxatge de Reyes va generar dubtes, però ha participat en 15 dels 21 partits de lliga, vuit de titular, i també va tenir minuts en la copa, gol inclòs. L'andalús va fitxar per dues temporades, amb la segona en funció de la participació. No tindrà cap problema a complir els objectius i està gaudint de la vida a Barcelona, així que la predisposició a continuar és total, amb l'aval d'un Quique Sánchez Flores que considera que està aportant el que li demana. “Si jugo i em sento feliç, és clar que vull continuar aquí. Em sento a gust i la família també, així que si tot continua així m'encantaria. Quan t'expliquen el projecte sempre penses que el primer any costarà –adaptar-se a un nou tècnic i tants jugadors–, però per això vaig venir, perquè veia que es podia fer una bona feina i de moment estem complint l'objectiu.” Un somriure perenne a la ciutat esportiva.

“En aquesta posició em sento molt bé i l'equip guanya, no puc demanar res més”

L'andalús mira de posar fre a l'eufòria

El debat està servit des de fa dies. L'Espanyol ha encadenat tres victòries i s'ha situat a tan sols tres punts d'Europa. Té el Vila-real a tocar i el cinquè, la Real Sociedad, a sis punts, però és el pròxim equip que visitarà l'estadi de Cornellà-el Prat. Si David López es mostrava dimarts partidari de l'ambició i de lluitar pel passaport europeu fins al final, Reyes optava ahir per posar-hi un punt de prudència i no posar-se una pressió extra per l'eufòria d'encadenar una sèrie de resultats favorables. “Dins el vestidor veiem que hem de sortir a guanyar. La Real Sociedad és a sis punts, crec, però no ens podem tornar bojos per atrapar-la o per mirar de caçar el Vila-real. No cal tornar-nos bojos, ja veurem com acabem la temporada. Tenim equip per anar partit a partit i a final de temporada ja es veurà què passa. Estar tranquils i anar punt a punt. La confiança la tenim des del primer dia. També hem tingut ratxes dolentes i hem tirat endavant. Ara que hem guanyat tres partits no ens podem tornar bojos perquè la lliga és molt llarga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)