Espanyol

espanyol

L'eix es tenyeix de groc

Fi de la ratxa. Diego Reyes i David López eren l'única parella de centrals de la lliga que no havien vist cap targeta. Divendres el mexicà va trencar el moment immaculat que vivien

Una de les senyes d'identitat d'aquest nou Espanyol de Quique Sánchez Flores és la seva solvència defensiva. El conjunt blanc-i-blau s'ha anat construint des del darrere amb una gran parella a l'eix central formada per Diego Reyes i David López. Tots dos es complementen molt bé i tenen una fantàstica química conceptual del joc. Fins ara el santcugatenc i el mexicà tenien un registres immaculat en la lliga: cap dels dos no havia vist cap targeta, i això que són titulars habituals. Diego Reyes acumula 18 partits de lliga i David López, 20. Divendres aquesta ratxa es va trencar a tocar del minut 30, quan el mexicà va anar a terra per tallar una jugada ofensiva per la banda de la Real Sociedad. Primera targeta groga per a l'elegant defensa mexicà que trencava el registre de ser la única parella de centrals de la lliga que no havia vist cap targeta. I és que el partit de la Real va ser un bany de realitat per a un Espanyol que va pel bon camí en la lliga, però que contra la Real va veure frenada la seva escalada a les posicions capdavanteres de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)