Espanyol

espanyol

jurado

“És un partit per disfrutar”

Optimista. Jurado assegura que l'Espanyol afronta el duel de dissabte al Bernabéu amb la moral alta: “L'equip està igual de motivat, no ha perdut la il·lusió”, deia l'andalús, que sap que els blanc-i-blaus hauran de fer “un matx perfecte” per puntuar

“El partit al Bernabéu és per disfrutar”, així va definir ahir José Manuel Jurado el matx de dissabte contra el Real Madrid. El futbolista, tot i la derrota de la darrera jornada contra la Real Sociedad, veu la plantilla amb la moral alta. “L'equip està igual de motivat, no ha perdut la il·lusió”, va assegurar el migcampista malgrat ser conscient que el duel amb els blancs serà d'alt nivell: “El Bernabéu és un camp molt difícil i costarà molt. El Madrid és un equip gran, però sortirem a competir.” Quant a la fórmula per sortir amb algun punt a la butxaca va recórrer al manual: “Hem de fer un partit perfecte. El Madrid ja el coneixem i sabem que et poden guanyar un partit sense jugar bé. Hem d'estar concentrats fins a l'últim minut i atents en tot”, i va seguir argumentant el potencial del conjunt de Zidane: “Què hem de fer per puntuar? Que el Madrid no tingui el seu dia i defensar molt bé. No deixar-li espais i que no pugui fer el que li agrada.” El futbolista també va deixar clar que l'equip continua en la seva dinàmica de creixement tot i la derrota contra el conjunt basc: “Estem en procés encara. Estem agafant la idea i volem ser un equip compacte, i això requereix el seu temps. Però som capaços de guanyar qualsevol, perquè competim bé i en tots els terrenys.” La prova de dissabte serà d'alt voltatge competitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)