Espanyol

Espanyol

Marc Navarro, un altre lesionat

Cauen com mosques

Lesionats. Marc Navarro, pateix una lesió muscular de grau 1 a l'isquiotibial de la cama dreta i serà baixa pel Bernabéu. Quique ha de buscar un nou lateral dret per jugar davant els blancs

Males notícies. L'Espanyol va sumar ahir una nova lesió. Marc Navarro, titular al lateral dret en els últims quatre partits, no jugarà dissabte el Bernabéu. El defensa arrossega una lesió muscular de grau 1 a l'isquiotibial de la cama dreta que el va impossibilitat entrenar aquest matí amb la resta dels seus companys en la sessió a porta tancada que es va fer a la Ciutat Esportiva. Aquesta baixa s'afegeix a les de Piatti, Víctor Sánchez, Baptistao i als que es sumen José Reyes (fissura al dit), Piatti (fissura al crani) i Hernán (fissura al pòmul); tots tres estan obligats a jugar amb aparells protectors. D'aquests últims, la única notícia positiva podria ser la tornada de Pablo Piatti. L'argentí, demà, haurà de veure al neuròleg per valorar i pot jugar dissabte. Ahir ja va fer una part de l'entrenament amb el grup. Així doncs, els futbolistes blanc-i-blaus semblen que caiguin com mosques a la infermeria. El problema és que ara Quique haurà d'improvisar un lateral dret pel Bernabéu. Javi López tot just acaba de sortir d'una lesió i no juga cap partit des del passat 18 de desembre al Camp Nou. Víctor Sánchez, l'altre opció, està lesionat. I , per fer-ho més difícil, Pipa, habitual titular al filial, està sancionat. Tot fa indicar que Quique podria tornar a apostar per fer jugar a Diego Reyes de lateral dret com ha fet en algun partit d'aquesta temporada amb un resultat molt discret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)