Espanyol

Material solidari

Gest. La ciutat esportiva és l'escenari de la signatura per impulsar Esport Local Solidari, amb entrega de roba per als nens necessitats de l'Àfrica

La ciutat esportiva va ser l'escenari ahir d'un nou gest solidari de l'Espanyol. El club blanc-i-blau es va sumar al projecte Esport Local Solidari, amb l'ONG Esport Solidari Internacional, encapçalada per Josep Maldonado i la Diputació de Barcelona, representada per Josep Salom. Mao Ye va ser el portaveu de la directiva blanc-i-blava, que va entregar material i va animar altres entitats a sumar-s'hi. “Busquem zones deprimides de l'Àfrica, on les mans solidàries no arriben. Busquem zones petites deprimides i intentem que hi hagi una persona que segueixi el tema. Enviem el material a través de voluntaris, perquè, en cas contrari, el material es queda a les duanes”, va explicar Maldonado, que va recordar que a Ghana ja hi ha un camp de futbol que porta el nom de Dani Jarque i un altre de l'actor i seguidor blanc-i-blau Pep Plaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)