Espanyol

Matinal de disfresses

Iniciativa. Els aficionats que vagin engalanats aprofitant el carnestoltes podran guanyar una samarreta signada pel seu jugador preferit

L'Espanyol manté la voluntat de fer activitats que completin el partit de futbol. De cara al duel de diumenge, els aficionats podran anar a l'estadi disfressats aprofitant el carnestoltes. El club blanc-iblau ha preparat dos premis per als qui s'animin, fent ús de les xarxes socials. D'una banda, els qui pengin la foto al camp amb l'etiqueta #RCDE competiran amb altres participants i els dos que tinguin més m'agrada rebran una samarreta del primer equip signada pel seu jugador preferit, que també serà l'encarregat d'entregar-la. De l'altra, es reconeixerà la més original, amb la mateixa recompensa. L'entitat blanc-i-blava muntarà un photocall al costat de la botiga i penjarà totes les fotos al Flickr oficial. La imatge també servirà als seguidors periquitos per obtenir un 10% de descompte en els productes de l'Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)