Espanyol

Amb el porter titular

Informe mèdic. Diego López s'incorporarà avui al treball de grup després de dos dies d'entrenar-se al marge per una bursitis al genoll dret

Diego López va fer ahir treball individualitzat per controlar la bursitis al genoll dret, molèsties derivades encara de la lesió que es va fer al derbi del Camp Nou al desembre. El porter gallec, però, s'incorporarà avui al grup per exercitar-se com un més, així que no perilla la seva presència a la gespa diumenge contra l'Osasuna.

Així, el maldecap de Quique Sánchez Flores es manté en la configuració de la línia defensiva. Víctor Sánchez i Marc Navarro van fer de nou treball individualitzat i es manté el dubte amb el lateral del planter. El jove badaloní mira de deixar enrere les molèsties als isquiotibials que van dur-lo a descansar al Bernabéu i la recuperació va a bon ritme, si bé no sembla suficient per arribar a temps d'enfrontar-se a l'Osasuna. El mister no el forçarà i Javi López s'erigeix en principal candidat a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)