Espanyol

Sense bogeries per Diego López

Mercat d'estiu. El director esportiu blanc-i-blau, Jordi Lardín, celebra que el gallec vulgui continuar a l'equip un cop acabi la cessió del Milan, però recorda que “l'operació s'ha de fer en els paràmetres d'un porter de 35 anys”

L'Espanyol tindrà un estiu mogut, si bé confia que no tant com l'anterior. Un dels aspectes a resoldre és la situació dels dos cedits, dels quals es vol seguir disposant. D'una banda, Diego López, a qui li queda un any més de contracte amb el Milan. Amb Roberto a la plantilla, no es faran bogeries. “L'operació s'ha de fer en els paràmetres d'un porter de 35 anys. L'Espanyol vol que es quedi i farà el màxim possible perquè sigui així, però el mercat és boig. Si qualsevol equip anglès es torna boig i paga 8 o 10 milions no tens res a fer. Tenim la sort que el jugador està content amb nosaltres”, va explicar ahir Jordi Lardín a la SER. El director esportiu també té esperances de poder quedar-se amb Diego Reyes, rebaixant l'opció de compra del Porto. “Estem en mans del Porto. Si no arribem a un acord, buscarem una alternativa, que el mercat ens en dona. Hi ha moltes fórmules de negociar, i si no hi ha acord, tenim dues opcions: pagar els 7 milions, que crec que no és la bona, o buscar un altre jugador, que en tenim molts al mercat.” Lardín també va deixar clar que el retorn de Sergio García no tanca la porta a un altre davanter i es va mostrar content de la feina diària de Caicedo. “Espero que al final pugui ser un jugador important, perquè té totes les condicions. Si per 8 milions marxaria? Per 8 marxo jo amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)