Espanyol

futbol

espanyol

L'atzucac del lateral dret

Osasuna. La recuperació de Marc Navarro avança a un ritme menor de l'esperat i Quique Sánchez Flores no té clar qui posar. Els experiments han fallat i no confia gaire en Javi López

Per segona setmana consecutiva, el lateral dret és un maldecap per a Quique Sánchez Flores. Marc Navarro va començar amb bones sensacions, però la recuperació va un xic més lenta del previst i no queda gens clar que arribi a temps per enfrontar-se amb l'Osasuna. I no hi ha alternatives. L'entrenador blanc-i-blau va provar ahir diverses opcions, sense ser-ne cap Javi López. El tècnic no confia en el capità, però és el recurs més probable per al duel de diumenge.

Quique Sánchez Flores va estudiar diverses combinacions en l'entrenament. En un partidet, anava movent peces a veure com funcionaven. En el cas del lateral, hi va provar breument Diego Reyes, però el mexicà no s'hi sent còmode i prefereix no jugar-hi, malgrat que ho hagi fet a l'Espanyol i amb la selecció. David López va ser la solució al Bernabéu i va sortir demanant no tornar-hi, sense deixar de recordar que Diego Reyes se sent igual. Pipa s'hi va passar una bona estona, si bé el del planter, encara en edat juvenil, es va mostrar visiblement nerviós. Així, Javi López, que sempre va estar amb els suplents, es perfila com l'opció més factible, tot i no tenir la confiança de l'entrenador i no disputar cap partit des del derbi del 18 de desembre... quan va trencar dos mesos fora de l'onze inicial. El tècnic madrileny es va queixar divendres que fer l'alineació era el maldecap més gran per les absències reiterades en determinades posicions. Contra l'Osasuna se sentirà igual.

De les proves de Quique també es va poder extreure que mirarà de reforçar la davantera amb la presència de Felipe Caicedo acompanyant Gerard Moreno, mentre que David López apunta al doble pivot, amb Óscar Duarte repetint a la defensa. “És un gran jugador, internacional per Costa Rica. Vam jugar junts i ho vam fer bé, tot i el resultat va ser una bona feina”, va ressaltar ahir Diego Reyes.

El tècnic va provar el jove Pipa i una sèrie de combinacions per cobrir les baixes

Refreden l'acord verbal amb Pablo Zabaleta

El lateral dret no és només un maldecap d'aquesta temporada. La planificació del pròxim campionat preveia una incorporació en aquesta posició i Jordi Lardín havia fet els deures tancant un acord verbal per al retorn de Pablo Zabaleta, que acaba contracte amb el Manchester City i tindria un sou generós. Les prioritats, però, han variat. “A principis de desembre t'hauria dit que era la millor opció que tenim. Però el futbol canvia cada setmana i ha sortit en Marc Navarro, que té unes grans condicions i Pipa, que ve per sota i és un avió, diferent de Marc Navarro. El que no farem és posar un jugador a Marc Navarro que li tregui la titularitat, sinó un complement”, va afirmar ahir el director esportiu blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)