Espanyol

espanyol

Marc Navarro tanca la incògnita

Recuperat. El defensa s'ha recuperat a temps dels problemes musculars que el van fer ser baixa al Santiago Bernabéu, i avui jugarà de titular al lateral dret. “Està bé, només va estar dos dies aturat”, va assegurar Quique Sánchez Flores

L'Espanyol ha solucionat els seus problemes als laterals amb l'eclosió de dos nois del planter. Aquestes dues incorporacions han solucionat el forat negre de planificació que tenia l'equip en aquestes posicions des de la pretemporada. Aarón Martín ja és una realitat a l'esquerra, i a la dreta s'està assentant Marc Navarro. El jove futbolista, que ha jugat quatre partits de titular, es va perdre l'últim, contra el Madrid, per una lesió muscular. Al llarg de la setmana es van fer càbales sobre qui ocuparia la posició en cas que el barceloní no es recuperés. “Està bé, només va estar dos dies aturat”, va assenyalar ahir Quique Sánchez Flores per tancar el problema. Marc Navarro ha ocupat amb suficiència la baixa de Víctor Sánchez i Javi López. El capità, que ja ha entrat en la llista per al partit d'avui contra l'Osasuna, no serà a l'onze inicial. El tècnic va sortir en defensa de l'andalús, titular al lateral dret en el primer tram de la temporada. “Va passar un període molt difícil. Ha superat la seva lesió i comença a tenir bones sensacions. Té lideratge i empatia, és un bon capità i una referència. Li tenim un gran respecte”, assegurava el preparador. Javi López acaba contracte el 2018 i el club ja està treballant en la seva ampliació de contracte. La qüestió és si el capità l'acceptarà o encetarà un nou destí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)