Espanyol

Duel per la igualtat

Partidet. El club blanc-i-blau commemora el Dia Internacional de la Dona amb un duel entre membres del primer equip masculí i femení

El Dia Internacional de la Dona es va celebrar amb diversos actes arreu del món, i l'Espanyol també s'hi va voler sumar. Els jugadors del primer equip masculí i femení es van barrejar per formar dos equips i disputar uns minipartits de cinc minuts a la ciutat esportiva Dani Jarque. El combinat format per Diego Reyes, Andrés Prieto, Marc Roca, Dulce, Brenda i Zaira es va endur la victòria 3-2 en superar l'equip integrat per Mimi, Rubén Duarte, Álvaro Vázquez, Sara del Estal i Luana. Els golejadors van ser Brenda, Sara, Zaira, Diego Reyes i Luana. Tot sota el lema Corregim la desigualtat i la presència, entre d'altres, de la directora executiva de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada.

Les iniciatives no s'acaben aquí, ja que les dones tenen entrades a tan sols 5 euros per al duel de demà contra Las Palmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)