Espanyol

“Hem mostrat personalitat, caràcter i ganes de guanyar”

Quique Sánchez Flores. Entrenador de l'Espanyol

El 4-3 comporta un descontrol que no agrada a Quique Sánchez Flores. L'entrenador de l'Espanyol va mostrar l'alegria per la victòria, sense deixar de criticar com l'equip s'havia quedat tancat al darrere en el primer temps o les badades en un parell dels gols de Las Palmas.

“Estem creixent i connectant amb la nostra gent. Hem mostrat personalitat, caràcter i ganes de guanyar. Al final ha acabat en un festival de gols bonic, que s'ha decantat de part nostra.” Quique Sánchez Flores mostrava l'alegria per la victòria i per contundència. Sis rematades i quatre gols. Però el joc només li havia agradat a la segona meitat. “La clau era que Las Palmas no fes com ha fet molta estona en el primer temps, que t'envia al darrere, et guanya terreny amb la pilota i és molt difícil sortir. He valorat l'esforç dels jugadors en el primer temps i en el segon ha sortit millor. Hem revisat els gols i no estem contents del segon i del tercer, sobretot del tercer, però donem les gràcies a l'afició, que ha disfrutat. Es nota molt quan connecta amb nosaltres. El primer temps no estava plantejat per defensa al darrere, però un cop fet el gol ens han tancat. El partit no estava incòmode, però no ens agradava estar tan enrere. A la segona hem fet un gran esforç per sortir d'això, fent el partit que volíem. Els seus homes decisius han rebut molt lluny d'on poden fer mal, amb menys possessió i fent la pressió al camp contrari.”

Finalment, l'entrenador de l'Espanyol va elogiar la figura de Gerard Moreno, que ahir va aportar un gol, una assistència i molta feina. “Et fa treball ofensiu, dona pausa a tres quarts de camp i defensivament com avui fa més d'onze quilòmetres i no para mai, com el trauràs del camp?”

EL DESENLLAÇ

“Al final ha acabat en un festival de gols bonic, que s'ha decantat de part nostra”

PROTAGONISTA

El tècnic elogia el treball incansable tant en atac com en defensa de Gerard Moreno

PROGRESSIÓ

“No ens agradava estar tan enrere. A la segona hem fet un gran esforç, el partit que volíem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)