Espanyol

espanyol

diego reyes

“Si fos per mi, em quedaria aquí”

Mercat. Diego Reyes no sap com es resoldrà el seu futur, però té clar que si ha de triar prefereix continuar a l'Espanyol. El futbolista està en mans del Porto, però el club blanc-i-blau vol rebaixar els set milions d'euros de la clàusula de compra

L'Espanyol té diversos fronts oberts en el mercat. Un és el futur de Diego Reyes. El central està cedit pel Porto amb una clàusula de compra de set milions d'euros que l'Espanyol vol rebaixar a la meitat. “Tinc respecte pel Porto. Ells em van obrir la porta per jugar a Europa i tenen la decisió. Si fos per mi em quedaria aquí, però no és decisió meva”, afirmava ahir Reyes, que no sap en quin punt estan les negociacions per continuar de blanc-i-blau: “Tinc un representant que s'encarrega d'això i jo em dedico a jugar a futbol.” La decisió s'haurà de perfilar un cop s'acabi la temporada i la direcció esportiva manega diverses alternatives per si no s'arriba a una entesa amb el club portuguès. Fa dues setmanes l'agent del mexicà es va reunir amb Jordi Lardín per establir vies de negociacions per intentar retenir el central.

D'altra banda, el mexicà va ser qüestionat per les possibilitats d'acabar al setè lloc. El partit de dissabte contra l'Eibar serà, de nou, una prova clau per intentar mantenir viva la flama europea. “No ens hem de posar límits però veurem on ens situem amb el pas de les jornades. Ara estem centrats en el partit de l'Eibar”, explicava el mexicà, que recordava la remuntada de la primera volta. “Des d'aquell partit vam anar cap amunt. Vam remuntar un 0-3, però ara serà un partit totalment nou.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)