Espanyol

aarón martín

jugador de l'espanyol

Aarón: “Visc un somni”

Revelació. El lateral del planter se sent més pressionat a la sala de premsa que damunt la gespa i està convençut que més joves faran el salt al primer equip

Aarón ha debutat a primera divisió i s'ha convertit en indiscutible al lateral esquerre. Un rendiment excel·lent, segur en defensa i pujant sovint a l'atac amb qualitat. Només pateix a la sala de premsa, on avui reconeixia que està gaudint al màxim l'experiència de fer el salt al primer equip. “Només he de pensar que tinc 19 anys. Vaig començar al B i estic ara al primer equip. Visc un somni, és un any d'aprenentatge i estar al costat de jugadors tan grans és una sort. Només penso en l'equip i en ajudar, no en els elogis. Em veig amb la confiança de fer coses, em sento còmode jugant i tenir grans jugadors al costat t'ajuda a jugar millor.”

El lateral del planter fa més d'una volta que s'ha fet amb la titularitat en una banda esquerra que a la pretemporada tenia quatre jugadors del primer equip, dos dels quals van marxar (Fuentes i Clerc) i els altres dos no juguen (Rubén Duarte i Víctor Álvarez). Aarón els ha passat pel davant i confia que n'hi hagi més del filial que segueixin el seu camí. “És una alegria que no només jo, sinó companys meus al filial també tinguin minuts amb el primer equip. Hi ha qualitat al filial perquè segueixin pujant més jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)