Espanyol

Futbol

Primera divisió

Un punt d'or a Ipurua

Jornada 28. L'Espanyol aconsegueix un valuós empat davant l'Eibar gràcies a un gol de Jurado que va anul·lar l'avantatge dels locals. Un resultat que el manté viu en la cursa europea

L'Espanyol va tenir que treballar de valent per sumar aquest matí un valuós empat davant l'Eibar a Ipurua. Un resultat que el manté viu en la cursa per arribar al setè lloc, l'últim que dona lloc a Europa. Els locals es van avançar amb un gol de Kike García en la primer part. Els blanc-i-blaus van anul·lar l'avantatge a la represa amb un bon gol de Jurado prèvia assistència de Gerard Moreno. Màxima efectivitat d'un Espanyol que només va xutar una vegada a porteria i va jugar a tancar-se davant les escomeses contínues de l'Eibar. Els locals van jugar continuament amb pilotes llargues a l'àrea però el bon encert de Diego López i la fiabilitat de la defensa es va aconseguir el punt final que dona tranquil·litat als blanc-i-blaus.

D'altra banda, el partit va acabar amb Óscar Duarte lesionat per una rebrincada al seu genoll dret. Quique Sánchez Flores va rebaixar la preocupació. “Sembla que el genoll està estabilitzat i no sembla tan greu com es podria pensar en un principi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)