Espanyol

Espanyol

Quique Sánchez Flores

“És un final excel·lent pel patiment del partit”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l'Espanyol

“És un final excel·lent pel patiment del partit. Ha aparegut la raça d'un equip competitiu i que ens dona la mentalitat per remuntar un partit i per a la cooperació de tots els futbolistes. Després surten jugadors amb el talent de Reyes”, explicava Quique Sánchez Flores. El tècnic blanc-i-blau mostrava una alegria continguda a la sala de premsa malgrat l'efemèride d'arribar a les 100 victòries en lliga com a preparador. “Està molt bé i això és que he dirigit uns quants partits i que he estat en bons partits i ara estic en un altre gran club com l'Espanyol.”

Més enllà d'això, Sánchez Flores estava centrat en el que suposava el triomf i com es va aconseguir. “El Betis ha competit molt bé i ens ha tancat espais. Era un partit en què el que marqués semblava que tenia els tres punts, però tenim un esperit rebel, no ens dobleguem i tenim la sort de tenir un grup així.” El madrileny no podia amagar el que significa aquest triomf, tot i que evitava parlar de finals o de lluita per Europa. “És una victòria que dona vitamines, però en aquest moment del curs ja saben els jugadors que el que fan està bé i aquest és un bon resultat. Però no pensem que a San Mamés jugarem una final, ni anirem amb aquesta mena de victimismes. Anem pel camí amb aquest compromís que tenim ara i si seguim així podem aconseguir coses importants.” Naturalment, el tècnic va parlar del protagonista de la nit: José Antonio Reyes. L'andalús va dinamitar el partit amb el seu futbol. “Estic content que s'hagi recuperat. És talentós i un artista. Quan s'hi posa pot canviar un partit. La relació amb José és innegable, fa molt de temps que el conec i l'he portat en molts equips on he estat i per a mi és pràcticament un fill”.

LA REMUNTADA

“Ha aparegut la raça d'un equip competitiu que no es conformava amb la derrota”

LA VICTÒRIA

“Dóna vitamines, però no anem a San Mamés pensant que serà una final”

JOSÉ REYES

“Es talentós i artista, quan s'hi posa pot canviar un partit, és com un fill”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)