Espanyol

Una altra aposta pel planter

La novetat. Antonio Cristian s'estrena en una convocatòria del primer equip a dos mesos d'acabar el contracte per solucionar els problemes a l'eix central de la defensa blanc-i-blava

L'Espanyol té problemes a l'eix de la defensa i Quique Sánchez Flores ahir va tornar a recórrer a les categories inferiors, amb l'entrada d'Antonio Cristian en la convocatòria per anar a Bilbao. El gadità acaba el contracte al juny i està negociant la renovació, que inclouria fer la pretemporada amb el primer equip el juliol que ve. “Antonio Cristian té un gran físic, és esquerrà i va bé en el joc aeri. Té condicions i aparentment pot funcionar. Em falta veure'l en un context de primera divisió”, va remarcar l'entrenador blanc-i-blau. El jove central va viatjar ahir amb l'Espanyol com a precaució després que David López es perdés l'entrenament de diumenge per una contusió al genoll. El santcugatenc ha endarrerit de nou la posició després de la greu lesió d'Óscar Duarte a Eibar. L'internacional de Costa Rica va rebre ahir l'alta mèdica hospitalària i ara passarà uns dies de repòs a casa abans d'iniciar la setmana que ve la llarga recuperació del trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre, que durarà com a mínim set mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)