Espanyol

Espanyol

quique sánchez flores

“Elogis? Les lectures es fan en funció del resultat”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l'Espanyol

Quique Sánchez Flores estava satisfet pel triomf d'ahir contra l'Alavés. “És un dia de gran felicitat. Hi ha hagut un nivell alt de compromís de tots els jugadors contra un rival molt intens i difícil i que juga amb molta il·lusió, com nosaltres. Hem sumat els tres punts, hem fet feliços els nostres i hem incorporat Leo [Baptistão], que estava lesionat”, explicava el tècnic, conscient que aquest triomf catapulta els seus cap als 46 punts i esborra la imatge oferta dimarts contra l'Athletic Club. “Elogis? Fa 31 anys que em dedico a això i les lectures es fan en funció del resultat”, va assegurar. Una de les claus del partit va ser la jugada d'estratègia que va servir a Piatti per marcar. Un recurs del qual està traient molt de profit aquesta temporada l'Espanyol: “L'estratègia ens ha de donar més punts dels que ens ha tret, i això és el més important.” El tècnic tampoc feia cas de la teoria que l'equip acostuma a tenir dues cares. Una primera més contemplativa, per madurar el partit, i una segona més determinant per anar a buscar el rival: “Sortir a dominar el partit des del primer minut és una cosa complexa. En la primera part hem generat ocasions de gol i hem tingut la pilota. La diferència és en la segona, en què hem tingut tres o quatre contraatacs a favor. I pot haver semblat que el joc hagi estat més fluid, però no és res estudiat.”

Sánchez Flores no està amoïnat pel to físic dels seus deixebles i es va felicitar, amb matisos, per la bona dinàmica a casa, on encadenen el quart triomf: “Està bé ser forts a casa, però també ho hem de ser a fora.” Per acabar, va parlar de Marc Roca: “No sóc d'assenyalar els joves. Marc Roca ha estat bé, coneix més el mig centre, però encara no és aquell jugador fresc i amb les idees clares de l'inici de curs. Ha de seguir.”

MOMENT ÒPTIM

“És un dia de gran felicitat: hem sumat tres punts i hem recuperat Leo Baptistão”

JOC D'ESTRATÈGIA

“Ens ha donat més punts dels que ens ha tret, i això és el més important”

MARC ROCA

“Ha estat bé, però encara no és aquell jugador amb les idees clares de l'inici de curs”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)