Espanyol

Duel a les xarxes socials

Clàssic contemporani. El Leganés s'ha convertit en una referència a l'hora de preparar els partit amb cartells enginyosos i plens d'humor que els rivals, com els periquitos, repliquen

El primer pas del Leganés per la màxima categoria del futbol estatal serà recordat sobretot pels cartells. Un pressupost més que modest, compensat per l'enginy a les xarxes socials, que els ha permès fer-se sovint un forat als mitjans de comunicació amb un toc d'humor. L'Espanyol serà el pròxim rival dels madrilenys, també coneguts com a pepineros, i ahir ja hi va haver enfrontament a través de Twitter. El Leganés va treure el cartell –s'han convertit en referència i són buscats pels col·leccionistes– amb el lema Mai hem estat de tenir ocellets al cap, i els periquitos van recollir el guant i unes hores més tard els van oferir la rèplica amb una piulada citant la foto i el missatge: “En cambio, queridos amigos, ¡a nosotros nos pone muy pepinos saber que Leganés es tan blanquiazul!” Precisament avui es posen les entrades a la venda per als socis blanc-i-blaus que vulguin aprofitar Setmana Santa per acompanyar el seu equip en el desplaçament a Butarque. Les localitats tenen un preu de 25 euros i se'n poden retirar dues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)