Espanyol

En mans del club

El Milan. Ramon Robert es mostra optimista respecte a la continuïtat de Diego López, que li recorda que és la directiva blanc-i-blava la que ha de decidir

“Estem parlant amb el Milan. Ara ells estan en un moment difícil amb el canvi d'accionariat i volem que segueixi, a veure si podem arribar a un acord. Sempre soc optimista, i en aquest cas, també.” El conseller delegat, Ramon Robert, està convençut que Diego López continuarà la temporada que ve vinculat a l'Espanyol, després que acabi l'any de cessió pactat l'estiu passat. El porter gallec està molt content a Barcelona i desitja que hi hagi acord, però va deixar clar que s'ha de passar de les paraules als fets. “Tots esperem que hi hagi acord. El club és qui ha de decidir ara, a veure què passa. Cal parlar amb el Milan, perquè soc molt feliç aquí. Estic disfrutant, com està fent també l'afició, que vol veure l'equip al més amunt possible.” Diego López va apuntar que no creu que el canvi de propietat a l'equip italià canviï res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)