Espanyol

quique sánchez flores

entrenador de l'espanyol

Quique: “Que no se'ns jutgi per ser virils i atrevits”

Directe. L'entrenador blanc-i-blau veu més a prop la victòria en el derbi que altres anys i està convençut que l'afició respondrà amb una gran entrada

Quique Sánchez Flores té ganes d'oferir a l'afició la primera victòria en un derbi a l'estadi de Cornellà i El Prat. El tècnic blanc-i-blau no donarà la llista de convocats fins a la tarda i demà espera trobar-se els seus jugadors sense un excés de revolucions, conscients que cal màxima concentració. “Un Espanyol valent, però no inconscient. Saber on volem jugar el partit, conscient que si fer errors, saben aprofitar les seves virtuts. Tenen molts registres i hem de mirar d'equivocar-nos poc. Som dos estils contraris i ho sabem. No podem plantejar un partit en braços del rival. L'afrontem sense cap por. No serà un partit que es decideixi en una gran defensa o un gran atac. Hi haurà molts registres. Saber fer les dues coses i el rival també. Es tracta de buscar les debilitats dels rivals i enfortir les teves prioritats.”

L'Espanyol és un dels jutges de la lliga, amb l'opció de fer la guitza a l'etern rival. Quique Sánchez Flores veu més opcions de victòria que altres anys, però el tècnic no vol que es busqui més del que hi ha. La motivació pròpia d'un derbi, les ganes de guanyar, sense més. “Que no se'ns jutgi per ser virils, atrevits, homes al camp. És un esport viril, intens i demà serà un partit així. Prou hem de lluitar contra el problema de la petitesa com perquè se'ns tracti com si el que féssim no fos normal.” El paper de l'afició serà clau. Cornellà espera la millor entrada de la temporada i l'entrenador periquito s'ha mostrat convençut que els seguidors respondran. “No tinc cap dubte que l'afició se superarà. S'ho van passar bé contra l'Atlético. Si veuen que els seus es deixen la pell, que hi ha una manera de jugar i un criteri, el resultat no els treu les ganes de venir. Cada cop estem més a prop de l'equip que ells volen, hi ha una connexió i esperem que gaudeixin al màxim.”

Luis Enrique i el llibre

Finalment, Quique Sánchez Flores ha deixat clar que Baptistao no pot aguantar encara un partit sencer, tan sols estones i que el futur fa bona pinta després de les reunions dels últims dies amb Chen Yansheng. Tampoc ha calgut insistir gaire perquè deixés clar que no té bona relació amb Luis Enrique, tal com ha palesat que ni a la primera volta ni avui s'hagi fet la tradicional fotografia dels dos entrenadors del derbi. “No hi ha hagut temps. El temps lliure el dedico més al llibre que estic llegint, que és fantàstic: El payaso que hay en ti.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)