Espanyol

Espanyol

mercat

Adrián, a l'agenda

Mercat. El porter andalús del West Ham està en l'òrbita de l'Espanyol per fer parella amb Diego López. Pot marxar lliure aquest estiu del club anglès i encaixa en el perfil de jugador

Adrián San Miguel (Sevilla, 1987) està en l'òrbita de l'Espanyol. Així ho assenyalaven ahir diversos mitjans anglesos. Aquest any és la quarta temporada que l'exporter del Betis juga al West Ham, però la seva participació ha minvat i només ha jugat catorze partits de titular.

El futbolista té l'opció d'allargar la seva vinculació dos anys més, però també pot rescindir de manera unilateral el seu vincle. Així doncs, aquest estiu estaria lliure i podria anar a l'Espanyol sense traspàs. L'exporter del Betis encaixa en el perfil de futbolista que busca el club blanc-i-blau. Experimentat, té 30 anys i coneix bé la lliga. A l'Espanyol faria parella amb Diego López. A més, en les darreres hores ha començat a seguir diversos jugadors de l'Espanyol per les xarxes socials. La seva arribada seria paral·lela a la marxa de Roberto Jiménez. El de Fuenlabrada està buscant una sortida i en els dies vinents té previstes diverses reunions per escollir un nou destí lluny de l'Espanyol. La seva prioritat és continuar a la lliga i el Màlaga és la primera opció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)