Espanyol

Un comiat a l'altura

L'equip blanc-i-blau disputa l'últim partit de lliga a l'estadi de Cornellà-el Prat i vol oferir una victòria a l'afició

El tècnic deixa poc marge per al comiat dels qui no continuaran

Setmana a setmana vivint partit rere partit fins al capítol final. La lliga encara el comiat i l'estadi de Cornellà-el Prat dirà adeu avui als seus fins a l'agost. L'Espanyol rep el València sense res en joc més enllà de la possibilitat de quedar vuitè guanyant una posició i, sobretot, premiar l'afició amb una victòria en l'últim partit, després d'encadenar dues derrotes a casa.

Quique Sánchez Flores viu amb la ment més posada segurament en la temporada vinent que l'actual. Les rodes de premsa cada cop inclouen més preguntes sobre fitxatges i quina serà la següent etapa de l'Espanyol. Créixer, créixer i créixer és el missatge des que el tècnic madrileny va asseure's a la banqueta periquita. Però tot això forma part d'un futur imminent i, per arribar-hi, abans cal tancar l'actual campionat. Un partit contra el València i el darrer capítol sis dies després a Granada. Les vacances són més a prop, però es vol deixar abans un bon sabor de boca a l'afició, que aquest any ha demostrat molta paciència en uns inicis de lliga farcits de dubtes. L'onze blanc-i-blau va demostrar fa una setmana que no es deixa anar, exhibint a Riazor les ganes de sumar punts fins al final. Els gallecs s'hi jugaven la permanència, mentre que avui el València comparteix la falta d'objectius, més enllà de gaudir de l'enfrontament. El balanç dels incentius cau cap al bàndol català, ja que hi ha ganes d'oblidar una mica la nefasta actuació a Mestalla. “Volem demostrar que no som aquell equip absent de la primera volta. Ara tenim l'oportunitat de reivindicar-nos. És un bon moment i volem mostrar la cara alegre i competitiva que no es va veure en la primera volta”, va ressaltar Quique Sánchez Flores.

Ni convocats

L'entrenador de l'Espanyol haurà de modificar l'onze per afrontar l'últim partit a casa. Leo Baptistao es perfila com a titular a la banda dreta, tendència que s'imposarà la temporada que ve segons la planificació esportiva en marxa, mentre que Hernán Pérez té possibilitats de gaudir de la primera titularitat en dos mesos a l'altre extrem. Jurado caurà segurament de l'alineació després d'encadenar dues actuacions més que fluixes i Piatti no hi podrà ser com a part de l'acord de cessió signat l'estiu passat. Quique Sánchez Flores vol lligar els tres punts, així que serà difícil que deixi gaire marge al comiat dels jugadors que no seguiran. La llista de convocats va ser una pista, ja que Pape Diop, José Antonio Reyes, Roberto i Salva Sevilla no en van ni formar part. Víctor Álvarez tornarà a la banqueta per la reaparició d'Aarón després de complir un partit de sanció, al costat de Rubén Duarte. Dos jugadors de la casa que no continuaran després de l'estiu. L'andalús va veure com a Riazor disposava d'una aparició testimonial, posant fi a un rol d'absoluta marginalitat en la lliga que va arrencar a la tercera jornada, malgrat iniciar la temporada a l'onze. El públic periquito podrà dir-los adeu en un ambient que sempre serà millor si va acompanyat d'una victòria contra el València.

ELS ENTRENADORS

Volem fer el millor comiat possible i donar les gràcies a l'afició pel seu suport, per com ha entès el projecte
Quique Sánchez Flores
Volem guanyar. Juguem contra un equip que defensivament està molt ben treballat i fa moltes coses bé
Voro González

La vergonyosa clàusula de la por

L'Espanyol tindrà avui una baixa de pes. El màxim assistent i segon màxim golejador veurà el partit des de la graderia perquè el València no vol que sigui damunt la gespa. Pablo Piatti serà víctima de la clàusula de la por imposada en l'acord de cessió, malgrat que avui no hi ha res en joc. “És un horror que no beneficia ningú. Feu bé de dir-ne clàusula de la por. Hi ha massa por en el futbol, però som així. Els clubs s'obliden de l'espectacle i dels aficionats. Ni en un partit en què no hi ha res en joc la treuen”, es va queixar Quique Sánchez Flores després de l'entrenament matinal a Sant Adrià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)