Espanyol

Futbol

Primera divisió

L'Espanyol s'acomiada amb un triomf a Granada

Jornada 38.Els blanc-i-blaus sumen una victòria (1-2) que els serveix per instal·lar-se en la vuitena posició, amb 56 punts, a l'espera del que facin demà l'Alavés a Leganés i l'Eibar al Camp Nou

L'Espanyol va sumar aquesta nit un triomf en el seu últim partit de lliga davant del Granada (1-2) i va trencar una estadística negativa que durava des del 1973 on no aconseguia guanyar el seu últim partit de lliga a domicili. El partit es va posar ràpidament coll avall pels interessos dels catalans. En vuit minuts, els blanc-i-blaus van marcar dos gols gràcies als errors defensius del Granada. El primer obra de Baptistão i el segon en pròpia porta de Vezo.

Una victòria que li serveix per tancar la lliga amb 56 punts i optar a la vuitena posició que ara ostenta de manera provisional a l'espera del que faci l'Alavés a Leganés i L'Eibar al Camp Nou. Si tots dos no guanyen el seus respectius partits els de Quique acabaran vuitens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)