Espanyol

Vacances amb incertesa

Descansar. L’Equador desconvoca Felipe Caicedo per als dos pròxims amistosos i el davanter ha de decidir ara si deixa l’equip periquito

Els jugadors de l’Espanyol estan de vacances, amb una única excepció: Diego Reyes, que disputarà la copa Confederacions. Felipe Caicedo era l’altre jugador amb compromisos internacionals, ja que formava part de la convocatòria per disputar dos amistosos, el 8 i el 13 de juny. El seleccionador Gustavo Quinteros, però, va decidir ahir deixar-lo fora, tal com va fer amb la majoria dels futbolistes que acostumen a ser titulars, ja que vol aprofitar els partits contra Veneçuela i El Salvador per fer proves. Així, el davanter periquito ja es podrà centrar del tot a decidir el seu futur. Quique Sánchez Flores preferiria que busqués un nou destí, si bé l’altra fitxa i la reticència a jugar en determinades lligues després de la mala experiència a Rússia i Qatar dificulten l’operació. L’arribada d’un davanter està vinculada a l’adeu de l’internacional tri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)