Espanyol

Els dubtes de Víctor Álvarez

Futur. El jugador del planter prioritza continuar de blanc-i-blau, però estudia ofertes en espera que el club decideixi si afegeix un segon any de contracte a l’oferta de renovació de contracte

Víctor Álvarez té dubtes. Raonables. L’Espanyol, el club on es va formar, li ofereix continuar una temporada més, però acaba de tancar un exercici amb participació sota mínims i un únic any de vincle no mostra gaire confiança. El jugador blanc-i-blau espera un gest de la direcció esportiva blanc-i-blava, que a hores d’ara no sembla disposada a fer-lo.

Víctor Álvarez apareixia a totes les travesses en les llistes de baixes de l’Espanyol, però Jordi Lardín va anunciar fa uns dies que li oferirien un any més. La reunió amb el representant, Màgic Díaz, va confirmar la proposta fa una setmana i des d’aleshores no hi ha hagut més moviments. El club blanc-i-blau li va oferir un any més –el sisè amb el primer equip–, que de moment sembla insuficient. Des de l’entorn del jugador confirmen que la prioritat és continuar, però la proposta no fa el pes. L’entitat blanc-i-blava és conscient que el barceloní desitja una segona temporada fixa o com a mínim opcional en funció d’unes variables. La irrupció d’Aarón va convertir la resta d’opcions en marginals aquesta temporada i continuarà igual. Aquí és on s’alimenten els dubtes del jugador, que només té 24 anys i acaba de viure un exercici amb tres úniques titularitats, dues en la lliga en el tram final i una en la copa, i participació en tan sols cinc partits, amb un total de 292 minuts. Ha estat un habitual entre els descartats de les llistes de convocats, tot i que després del partit de Riazor Quique Sánchez Flores va dedicar-li elogis, i va indicar que era culpa seva que no hagués jugat més quan ho mereixia. “Em sembla un bon jugador”, va insistir el tècnic. Però no l’ha fet jugar i res indica que hagi de ser gaire diferent després de l’estiu.

El cas Ristic

Víctor Álvarez es manté en espera de veure si l’Espanyol fa un gest. Un segon any de contracte té importància en forma de mostra de confiança i perquè al club blanc-i-blau estan convençuts que si Aarón manté la progressió que ha mostrat, l’estiu del 2018 hi haurà algun gegant disposat a pagar la clàusula de 40 milions o com a mínim un preu ben elevat. I de nou el lateral esquerre es quedaria sense propietari. Però de moment la proposta és per a un sol any i hi ha poques ganes de millorar-la. El jugador ha rebut ofertes i hi ha equips de segona amb aspiracions de pujar que el volen, però cal esperar al final del campionat.

La millor mostra de la confiança de l’Espanyol en Víctor Álvarez és que la direcció esportiva pentina el mercat a la recerca d’un lateral. El club manté l’opció preferencial sobre el prometedor Mihailo Ristic, si bé medita si tirar-la endavant i, tot seguit, incorporar-lo perquè creixi a l’ombra d’Aarón o cedir-lo un any. Si el serbi aterrés, Víctor Álvarez podria exercir de comodí de Quique, que mantindria a la plantilla un jugador amb experiència i bona resposta quan toca jugar. En cas de lesió del titular, la posició no quedaria en mans d’un futbolista de 21 anys que mai ha jugat a l’exigent lliga espanyola i que ha alternat la posició de lateral i d’interior per la facilitat per incorporar-se a l’atac. Alhora, l’entitat blanc-i-blava no para de rebre oferiments per cobrir la posició, des d’experimentats com Dani Castellano (Las Palmas) fins a joves com Carles Planes (Celta).

LA PISTA

El club blanc-i-blau no espera i pentina el mercat a la recerca d’un lateral esquerre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)