Espanyol

Espanyol

Duarte, sense vacances

Aplicat. Està treballant aquests dies de valent per recuperar-se de la lesió als lligaments del genoll esquerre. “Cada dia estic més còmode”

Óscar Duarte està treballant de valent aquest dies de vacances amb l’objectiu de recuperar-se de la lesió que es va fer al lligament encreuat anterior del seu genoll esquerre. Una lesió que es va fer durant el partit contra l’Eibar, a Ipurua, el 31 de març i que el va obligar a passar pel quiròfan. Aquests dies és a Nicaragua, on es troba amb part de la seva família. “Estar amb els meus familiars em dona més motivació per seguir treballant”, explicava el central en declaracions al web del club. El futbolista es troba aquests dies amb el fisioterapeuta del club, Manolo González, que li està dirigint les feines de recuperació. “Estic fent dobles sessions de treball. Als matins, entre unes coses i unes altres, gairebé tres hores de gimnàs per enfortir la zona afectada. I a la tarda, sessions molt més específiques, amb teràpia manual i més activa a la casa de la meva mare. Li he ocupat el seu espai, però no s’ha queixat”, explicava el defensa, que ahir va fer anys i es felicitava per les bones sensacions que està vivint. “Cada vegada em trobo millor. Noto que la resposta als esforços és molt bona, i això em dona molta tranquil·litat. Em trobo molt còmode en el nivell de treball que hem aconseguit, i em motiva per augmentar el ritme.” Ara seguirà uns dies a Nicaragua i després es desplaçarà a Costa Rica. El cap de setmana vinent ja tornarà a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)