Espanyol

Espanyol

Mercat

Tornar a Cornellà és ara el destí més probable de Pau

Mercat. La negociació amb el Tottenham pel traspàs del porter gironí està estancada i té difícil solució

Pau López (Girona, 1994) podria tornar a l’Espanyol. La situació del porter ha fet un gir copernicà en les darreres hores. El motiu d’aquest canvi de rumb té el seus fonaments en la negociació que estan portant el Tottenham i el club blanc-i-blau per la venda del futbolista. El porter gironí té una clàusula de 7 milions d’euros, recollida en el seu contracte de cessió. Els londinencs no estan disposats a pagar de cap de les maneres aquesta quantitat i l’Espanyol ha rebutjat la quantitat presentada pels anglesos perquè la considera irrisòria. Ahir Tiempo de Espanyol apuntava la possibilitat del retorn del porter a l’Espanyol, un extrem que aquest diari ha pogut confirmar. Des de l’entorn del futbolista asseguren que les negociacions entre tots dos clubs ara mateix “estan estancades” i consideren que és “probable” que el futbolista torni a la disciplina de l’Espanyol, un escenari que no preveien ni l’Espanyol ni el mateix jugador unes setmanes enrere.

No obstant això, ara s’albira un altre problema de fons en la situació del porter. Pau López només té contracte amb l’Espanyol fins al juny del 2018. És a dir, li resta un any de contracte i, si el club blanc-i-blau vol ingressar alguna quantitat per ell, això implica vendre’l ara o, en cas contrari, oferir la renovació al gironí. Fins ara, l’Espanyol no ha presentat cap oferta d’ampliació de contracte a Pau López. Tot i això, cal tenir present un nou detall important en la nova situació que s’està creant: Òscar Perarnau. El director general esportiu és un dels tècnics de la casa que més bé coneix Pau López. Cal recordar que el maresmenc va ser qui se la va jugar per donar-li protagonisme en el primer equip quan era director esportiu amb Sergio González a la banqueta. Fa dues temporades l’Espanyol va apostar per una parella de porters molts joves: Pau i l’italià Bardi; més tard, vindria Arlauskis, a través de Galca, però tampoc va prendre el lloc al gironí. Aquella difícil temporada 15/16, Pau va jugar 35 partits com a titular en la lliga, amb un total de 3.194 minuts. Enguany estava cridat a formar parella amb Roberto Jiménez, però els últims dies de mercat va decidir marxar al Tottenham després de rebre una trucada de Pochettino. Això va obligar l’Espanyol a buscar un recanvi d’urgència i l’escollit va ser Diego López. Ara el gallec ha renovat per a tres temporades. La tornada d’Òscar Perarnau pot jugar a favor de Pau López per recuperar un dels porters amb més projecció d’Europa tot i no haver jugat cap partit amb el primer equip del Tottenham. A tot el serial cal afegir que la marxa de Pau a Londres no va agradar gens a Quique Sánchez Flores, per la situació en què va deixar l’equip. Però el temps pot curar les ferides i, si al final Pau acaba en la plantilla de l’Espanyol, gran part de culpa la podria tenir la presència de Perarnau, que el coneix a la perfecció des dels 12 anys, quan va fitxar. Veurem què passa en les properes setmanes. El guió d’aquest serial no està tancat.

CANVI DE RUMB

Des de l’entorn del porter consideren “probable” la seva tornada

UN PUNT CLAU

La tornada d’Òscar Perarnau al club podria ser decisiva per al retorn del gironí

Gorka Iraizoz, el tercer home

Des de la distància, qui s’ho mira amb més nerviosisme i preocupació és Gorka Iraizoz. El porter navarrès té diverses ofertes, una de les quals és la de l’Espanyol, que li oferiria un contracte d’un any més un altre d’opcional. La presència en la plantilla de la propera temporada de Gorka depèn de la nòmina de porters. Primer de tot, de la sortida de Roberto, que té avançat el seu fitxatge pel Màlaga, com informàvem ahir. Però la tornada de Pau López trastocaria la incorporació de Gorka. Tot i això, tampoc es pot descartar que l’Espanyol el pugui vendre a un tercer equip que no sigui el Tottenham, perquè té ofertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)