Espanyol

futbol

Espanyol

David López apunta cap a Europa

Premiat. El santcugatenc va rebre ahir el trofeu Dani Jarque com a millor jugador de la temporada 2016/17 del conjunt blanc-i-blau. “Vull jugar a Europa amb l’Espanyol, soc feliç aquí i m’hi vull estar molts anys”, admetia amb rotunditat

David López va passar ahir per de Catalunya Ràdio. El de Sant Cugat, aquesta temporada reconvertit en central, va rebre el trofeu Dani Jarque, el guardó que els membres de La Transmissió de l’Espanyol i els oients atorguen al millor jugador del curs en clau blanc-i-blava. “No em puc ni comparar amb Jarque pel que ha estat per a l’Espanyol, però m’agrada agafar aquest rol, em sento còmode, és un orgull que em puguin comparar amb ell”, reflexionava el futbolista sobre la figura de l’etern capità. Més enllà d’això, el futbolista apuntava cap a objectius més alts de cara a la temporada que ve.“Vull jugar a Europa amb l’Espanyol, soc feliç aquí i m’hi vull estar molts anys.” El central ha estat un dels futbolistes més determinants aquest curs i des de fa mesos molts equips, especialment de la Premier anglesa, l’han seguit de prop. “L’Espanyol ja ho va fer bé, em va ficar una clàusula de 40 milions, i no està en la mateixa situació que quan vaig marxar. Estic molt content, tranquil i feliç, amb ganes de passar molts anys aquí, però com ja he dit en el futbol poden passar moltes coses i fins a l’últim dia del mercat mai se sap; al final és cosa de tres, el club també hi té a dir.”

Per acabar, es va referir a Sergio García. “Ens aportarà moltíssim, tinc bona relació amb ell després de coincidir-hi un any.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)