Espanyol

Espanyol

Mercat

Roberto, més a prop del Màlaga

Mercat. El porter hauria passat les pertinents proves mèdiques amb el club andalús. La negociació avança però encara no està tancada. Els de la Costa del Sol han de fer caixa amb la venda de Sandro per poder afrontar la compra del porter

Roberto Jiménez té tots els números per acabar al Màlaga. Aquesta és la seva tria i el porter ja fa un mes que negocia la seva marxa al club andalús. Ahir, segon assenyalaven diversos mitjans de Màlaga, el madrileny ja hauria passat la pertinent revisió mèdica prèvia al fitxatge. Tot i això, abans de tancar el fitxatge encara queda un marge temporal important. La primera condició és que el Màlaga faci caixa amb la venda de Sandro i així pugui ingressar sis milions d’euros. Una part d’aquests diners, al voltant de dos milions, es destinarà a pagar el traspàs del porter, que signarà per dues temporades més una altra d’opcional amb els malaguenys.

Més incert és qui serà el substitut del madrileny a l’Espanyol. Fa uns dies semblava evident que el més ben situat era Gorka Iraizoz. Tot i això, la situació del navarrès pot haver canviat per la situació de Pau López, que, com vam informar diumenge, està més a prop de tornar a l’Espanyol que de continuar al Tottenham.“Veurem què passa, els clubs estan parlant”, deia el gironí en declaracions a Onda Cero. “L’Espanyol és casa meva, és un club que jo estimo, que sempre portaré al cor, i al final amb el que passi estaré content”, reblava el porter, que està concentrat amb la selecció estatal sub-21 per disputar l’europeu de Polònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)