Espanyol

Espanyol

lesió

Álvaro Vázquez haurà de passar pel quiròfan

Espanyol. El davanter serà operat dimarts d’un trencament del menisc intern del genoll esquerre. El temps de baixa és de dos mesos

Álvaro Vázquez serà operat d’un trencament del menisc intern del genoll esquerre dimarts que ve, després que les proves diagnòstiques que se li han fet en les últimes hores hagin determinat l’abast d’aquesta lesió.

El futbolista català va notar molèsties durant els entrenaments de l’última setmana del campionat, tot i que això no li va impedir entrar amb normalitat en la convocatòria del partit contra el Granada. Però poc després va tornar a notar molèsties a la zona afectada i va començar un tractament conservador. Ara, amb les noves proves mèdiques complementàries que se li han practicat, s’ha decidit no esperar més i que el davanter passi pel quiròfan per intentar retallar el període de baixa, que pot arribar als dos mesos. “Després d’unes setmanes intentant solucionar els problemes de genoll no he pogut evitar passar pel quiròfan”, deia el jugador a les xarxes socials. Aquesta lesió fa que la possible sortida del davanter aquest estiu sigui impossible ja que no farà la pretemporada i no estarà en forma fins entrat l’octubre. El badaloní té tres anys més de contracte amb l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)