Espanyol

Animar per separat

Estàtics. La grada d’animació no tindrà un segon capítol la pròxima temporada i La Juvenil tampoc canviarà la ubicació dins l’estadi

El fracàs de la graderia d’animació, que tan sols va durar quatre partits per les tensions internes, no tindrà un nou capítol la pròxima temporada perquè ni la Curva Jove ni La Juvenil tenen intenció de fer un altre intent de reagrupar-se en una única zona. I La Juvenil tampoc es mourà dins l’estadi de Cornellà-el Prat. Fa un mes van passar als dirigents periquitos una proposta i aleshores des del club blanc-i-blau es va contactar amb alguns socis per saber la seva predisposició sobre un canvi d’ubicació, que comportava moure’s dins el feu periquito per permetre al sector d’animació baixar i passar a ocupar el córner al gol part inferior, al sector 132 i més a prop de la gespa. Un 80% dels enquestats van donar una resposta negativa, així que es va desestimar aquesta possibilitat. Des de La Juvenil es queixaven ahir per les formes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)