Espanyol

Operat del menisc

Absència. Álvaro Vázquez passa per la sala d’operacions i es perdrà tant la pretemporada blanc-i-blava com l’inici de la competició de lliga

Álvaro Vázquez va passar ahir per la sala d’operacions. El davanter de Badalona va notar molèsties abans de l’últim partit de lliga al camp del Granada i se li van fer proves mèdiques, que van revelar un trencament del menisc intern del genoll esquerre. El punta es va posar a les mans del doctor Ramon Cugat i estarà de 24 a 48 hores a l’hospital Quirón de Barcelona abans de començar la recuperació.

La lesió suposa un nou entrebanc en la segona etapa d’Álvaro a l’Espanyol. El davanter no va tenir gaire oportunitats la passada temporada i tenia la porta oberta si trobava alguna proposta interessant, però l’operació comportarà un mínim de dos mesos de baixa. Així, el badaloní es perdrà la pretemporada i l’inici de la lliga i trigarà més que els seus companys de vestidor a agafar el ritme de competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)