Espanyol

Pretemporada encarrilada

L’estiu. El club es marca com a objectiu tenir tota la preparació, que inclourà un amistós contra el Borussia Dortmund, lligada a final de setmana per tancar els últims serrells en la propera

La pretemporada arrenca d’aquí poc més de dues setmanes i l’Espanyol encara té aspectes per tancar. Fonts del club blanc-i-blau van assenyalar ahir la voluntat de tenir-ho tot tancat a final de setmana, i deixar per a la propera els últims detalls. D’altra banda, l’entitat segueix sense anunciar amistosos, tot i que els rivals sí que ho fan. Primer va ser l’Hamburg que va anunciar un partit per al 6 d’agost i ahir s’hi va sumar un altre equip alemany, un referent com el Borussia Dortmund, que va fer públic l’enfrontament amb els periquitos el pròxim 28 de juliol a dos quarts de vuit del vespre a Winterthur, en territori suís. Des de l’Espanyol van recordar que no fa res oficial si no està tancat del tot i no seria el cas, tot i que és evident que l’amistós es disputarà.

Un partit a Alemanya i un a Suïssa, pendent encara de concretar les dates de la gira per Holanda i Indonèsia, a banda d’un torneig a l’Aràbia Saudita el 7 d’agost. El club blanc-i-blau farà oficial la setmana vinent la configuració definitiva de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)