Espanyol

Canvis als serveis mèdics

Moviments. Les remodelacions internes no s’aturen i Antoni Turmo deixa de ser el cap dels metges després de sis temporades en el càrrec

L’Espanyol viu una important remodelació interna, que ha comportat canvis en l’organització de la directiva i l’entrada d’Òscar Perarnau com a director general esportiu. Els moviments no s’aturen i ahir va ser el torn dels serveis mèdics, amb el club blanc-i-blau confirmant un secret de domini públic amb l’adeu d’Antoni Turmo després de sis temporades de cap.

L’entitat periquita té previst anunciar la setmana que ve la nova estructura mèdica, en què tindrà més influència el prestigiós Ramon Cugat. Antoni Turmo deixa el càrrec tal com s’esperava des de fa mesos. Quique Sánchez Flores no n’estava del tot satisfet i no va acabar content en veure com s’allargaven les recuperacions de Baptistao i Víctor Sánchez, com va passar l’any anterior amb Arbilla. Casos puntuals, no obstant, dins d’una bona feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)