Espanyol

Espanyol

Caicedo fa front al racisme

Xacra. Es va defensar dels atacs xenòfobs d’un periodista peruà que el va titllar de “mico” i de “goril·la” responent que “aquest senyor no representa el Perú sinó la falta de valors”

“Els equatorians no són negres, són cocodrils d’altura. Tenen bíceps a les parpelles. Fas la prova d’ADN a Felipe Caicedo, i no és humà; és un mico, un goril·la.” Aquestes declaracions racistes d’un periodista peruà en un programa de televisió han aixecat polseguera internacional entre el Perú i l’Equador. El govern del país andí ja ha mostrat les seves disculpes amb un comunicat en què censurava les declaracions del periodista. Al seu torn, Felipe Caicedo va sortir al pas d’aquests atacs xenòfobs amb prudència i intel·ligència mitjançant el seu compte personal de Twitter. “Gràcies a tota la gent que s’ha manifestat en contra del racisme. Tinc clar que aquest senyor no representa el Perú. Només representa la falta de valors, complex i odi d’algú que pateix pels altres. Digues no al racisme”, replicava el davanter.

Aquest nou capítol de xenofòbia torna a posar l’accent en aquesta xacra que massa sovint plana sobre el món del futbol, però aquest cop les declaracions van ser en un plató de televisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)