Espanyol

Espanyol

lesionats

Álvaro i Duarte sense temps de vacances

Recuperació. El davanter i el central costa-riqueny estan treballant aquests dies a la ciutat esportiva per superar les respectives lesions que els van obligar a passar pel quiròfan. El pròxim a seguir aquesta rutina serà Javi López

Óscar Duarte i Álvaro Vázquez estan vivint un estiu atípic. Els dos futbolistes estan aprofitant aquest tram de l’estiu per recuperar-se de les respectives operacions amb treballs específics a la ciutat esportiva Dani Jarque. En el cas del defensa, que va ser operat el passat 31 de març d’una lesió al lligament encreuat anterior del genoll esquerre, no ha parat ni un sol dia des de l’operació. A final de maig, va viatjar a Nicaragua i Costa Rica acompanyat del fisioterapeuta Manolo González, ara nou coordinador dels serveis mèdics del club, per treballar i controlar diàriament com evolucionava la seva recuperació i en els últims dies ja es va incorporar als controls diaris a la ciutat esportiva sota la supervisió dels responsables mèdics de l’entitat blanc-i-blava.

Per la seva banda, Álvaro Vázquez va ser intervingut el 13 de juny d’una lesió al menisc del genoll esquerre i ja ha començat a fer el treball de recuperació al gimnàs de la ciutat esportiva sota la supervisió dels fisioterapeutes del club.

Javi López

El proper a afegir-se a aquesta rutina de treball específic al gimnàs de la ciutat esportiva serà el capità Javi López. El lateral es va fer un trencament parcial del recte femoral del tendó proximal de la cama esquerra a final de curs. Després d’uns dies de treball amb els fisioterapeutes i de diversos controls mèdics es va determinar que seguís un tractament conservador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)