Espanyol

Espanyol

Mercat

El fitxatge de Dídac, en espera

Mercat. L’Espanyol no tancarà la seva contractació fins que no es solucioni el seu problema contractual amb l’AEK a més les noves normes de la lliga indiquen que un futbolista només pot ser inscrit si ha acabat el seu lligam anterior

L’Espanyol tenia previst anunciar el fitxatge de Dídac Vilà a partir del 1 de juliol, data en què expirava el seu contracte amb l’AEK d’Atenes. El problema sorgeix quan des del club grec segueixen insistint en que el lateral mataroní encara li resta un any de contracte amb ells. L’entorn del futbolista mataroní assegura que aquesta tercera temporada estava lligada a un acord entres les parts i que, en cap cas, es podia fer de manera unilateral. L’Espanyol vol fer-se amb el futbolista però no vol pagar cap quantitat de traspàs i espera, com va avançar Pericos On Line, que en els pròxims dies es pugui treure l’aigua clara de tot aquest assumpte. A més, hi ha un altre punt que també entorpeix el seu fitxatge i té a veure amb la nova normativa de la lliga. Quan no hi ha un acord entre clubs per aportar el contracte de la transferència d’un jugador, la normativa de la patronal indica que s’haurà d’aportar al departament de competicions de la lliga que la relació contractual amb el seu anterior equip ha finalitzat i que el futbolista en qüestió no té cap contracte paral·lel amb un altre club. Ara l’Espanyol no pot presentar tota aquesta documentació, per la disparitat de criteris que hi ha amb l’AEK, ni obviament el Certificat de Transferències Internacionals (CTI) per inscriure a Dídac Vilà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)