Espanyol

Un amistós a Nàpols

Pretemporada. L’estiu dels homes de Quique Sánchez Flores segueix agafant forma, i el dia 10 d’agost seran l’equip convidat a San Paolo i no hi haurà marge per al Ciutat de Barcelona

La pretemporada de l’Espanyol segueix agafant forma. El club blanc-i-blau treballa encara per lligar un amistós per a l’inici de la gira per Alemanya, on viatjarà del 31 de juliol al 6 d’agost, però des d’ahir ja coneix un partit més de la fase de preparació. Els homes de Quique Sánchez Flores es dirigiran el dia 10 d’agost cap a Nàpols per viure el partit de presentació del tercer classificat de la Serie A. Els dos clubs mantenen una molt bona relació, que s’ha traduït en la doble operació d’anada i tornada de David López, i l’enfrontament a l’estadi de San Paolo tindrà un component emotiu per a l’entitat periquita, ja que és l’escenari on Dani Jarque va disputar el seu últim partit, un 0-0 l’agost del 2009.

L’amistós a Nàpols també comporta la confirmació que per segon any consecutiu no es disputarà el Ciutat de Barcelona. La falta de resposta de públic i les dificultats per trobar rivals atractius segueixen fent que el club blanc-iblau opti per renunciar a l’enfrontament que durant molts anys servia de presentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)