Espanyol

espanyol

mercat

L’arribada de Dídac, frenada

Mercat. L’Espanyol s’està plantejant avortar el seu fitxatge per la complicada resolució del seu contracte amb l’AEK d’Atenes. El mataroní ha enviat una petició a la federació grega per conèixer amb exactitud la seva situació laboral

Dídac Vilà fa temps que té tancat un acord per tres temporades amb l’Espanyol, però el club blanc-iblau no pot inscriure el mataroní fins que no es deslligui de l’AEK. El club grec segueix insistint que el jugador té un any més de contracte amb ells i demana un traspàs per deixar-lo marxar. L’entorn del futbolista és contrari a aquest parer, i el lateral s’ha mogut per aclarir la seva situació contractual. Així, i segons assenyalava Esports COPE, el futbolista hauria tramitat una carta a la federació grega per saber si està en disposició de fitxar per l’Espanyol i rebre el certificat de traspàs internacional. Aquest cas està frenant la seva incorporació a l’Espanyol, que ja està pensant a llançar la tovallola i centrar-se en altres objectius per reforçar el lateral esquerre, on ara només té Aaron Martín després de la marxa de Víctor Álvarez. A Tiempo de Espanyol van encara més lluny i asseguren que el club ja donaria per perdut el futbolista i estaria decidit a fitxar altres opcions del mercat. Fins ara, l’Espanyol ha fet una única incorporació nova en el mercat: Sergio García. Els altres moviments han estat la compra en propietat de Pablo Piatti i Diego López, tots dos cedits la temporada passada, i la compra de la totalitat dels drets de Leo Baptistão a canvi de 3,5 milions d’euros a l’Atlético de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)