Espanyol

Granero enforteix el projecte

El migcampista madrileny, que arriba amb la carta de llibertat, es converteix en la segona incorporació de l’estiu després de Sergio García. Ambdós futbolistes seran presentats de forma conjunta dilluns vinent al migdia

A dos dies de donar el tret de sortida a la pretemporada, l’Espanyol continua posant els fonaments necessaris per fer el salt de qualitat desitjat en la plantilla en relació amb la campanya anterior. D’aquesta manera, el club blanc-i-blau va anunciar ahir a mitja tarda l’arribada d’Esteban Granero (Pozuelo, Madrid, 1987), que es converteix així en el segon fitxatge per al curs que ve, després de la incorporació de Sergio García, al qual cal afegir les continuïtats de Piatti i Diego López, a més de la compra del 100% dels drets de Baptistão.

El migcampista madrileny, que arriba amb la carta de llibertat sota el braç després de rescindir l’any que li quedava amb la Real Sociedad, va passar ahir al matí la pertinent revisió mèdica, poc abans de signar un contracte que el lligarà amb l’Espanyol finalment per a les tres temporades vinents –s’havia assenyalat inicialment que l’acord seria de 2+1–, amb una altra d’opcional en funció de determinats objectius.

Així, Quique Sánchez Flores veu acomplerta la seva demanda de disposar d’un futbolista de pes i amb lideratge per a la zona medul·lar, que, a més, coneix a la perfecció de l’etapa que ambdós van compartir durant el període de formació de Granero al juvenil A del Real Madrid. “Estic absolutament encantat de formar part de la vostra família. Tinc moltes ganes de començar a treballar per aconseguir tots els objectius marcats aquest any. Una abraçada a tots!”, va ser el primer missatge dirigit a l’afició blanc-i-blava per part del veterà jugador madrileny, que serà presentat juntament amb Sergio García dilluns que ve a les 12.30 hores a l’auditori de Cornellà-el Prat. Dotat d’una excel·lent visió de joc i amb una notòria capacitat de lideratge al centre del camp, Granero confia a retrobar el seu millor futbol a Cornellà després de dues temporades per oblidar a la Real Sociedad, on va tenir un paper gairebé residual, primer amb David Moyes i posteriorment amb Eusebio Sacristán. Sense un referent clau en la zona de creació el curs passat, la incorporació del veterà migcampista de 30 anys permetrà a l’Espanyol disposar d’un futbolista versàtil, amb arribada i el carisma necessari per posar-se l’equip a l’esquena en situacions adverses. “En les darreres temporades l’Espanyol està creixent molt, amb un projecte ambiciós i en clara línia ascendent”, va destacar Granero, content de tornar a coincidir amb Quique. “El conec bé i sempre m’ha agradat treballar amb ell.”

L’operació Reyes, encallada

Lligat de peus i mans a causa del límit salarial imposat per la LFP, la sortida de Roberto al Màlaga ha permès a l’Espanyol posar una marxa més en la contractació dels nous reforços per a la temporada que ve. Per ara, però, la prioritat número u del club blanc-i-blau continua sent lligar la continuïtat de Diego Reyes, una peça imprescindible en els esquemes de Quique a l’eix de la defensa. Els entrebancs econòmics que marquen el límit salarial i la posició inflexible que manté en aquests moments el Porto estan dificultant la negociació per a la compra del defensa mexicà, respecte al qual el conjunt blanc-i-blau tenia una opció prioritària de compra de set milions d’euros fins al 30 de juny passat.

Dies clau per a Dídac Vilà

Al marge de Reyes, el club continua rastrejant el mercat buscant un altre central, en aquest cas d’un perfil més moderat i amb un cost sensiblement inferior. Descartat Jordi Amat, que ahir mateix va oficialitzar la seva arribada com a cedit al Betis, l’opció de Dídac Vilà continua sent la preferida per al club. Amb un acord tancat amb l’Espanyol per tres temporades, la complicada resolució del seu contracte amb l’AEK d’Atenes està frenant la seva incorporació al club blanc-i-blau, que a partir de la setmana vinent podria començar a estudiar altres alternatives.

LES FRASES

Estic absolutament encantat de formar part de la vostra família. Tinc moltes ganes de començar a treballar per assolir tots els objectius

LA DADA

L’Espanyol està creixent molt, amb un projecte ambiciós i en clara línia ascendent
Esteban Granero
jugador de l’espanyol
3
anys,
amb un altre d’opcional en funció d’objectius esportius, és el contracte que ha signat Esteban Granero
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)