Espanyol

Espanyol

El repte és superar-se

Javi López. Sap que la fita d’aquest any és deixar enrere el vuitè lloc del curs anterior. “Vam acabar amb línia ascendent. Ara volem millorar la temporada anterior. Tothom al vestidor és exigent, aspirem al màxim”, va dir el capità

Qui més qui menys té apamat que l’objectiu de l’Espanyol és millorar les xifres de l’any passat. És a dir, deixar enrere el vuitè lloc i els 56 punts que es van assolir en la lliga i seguir pujant un esglaó més en l’ambició del grup. “Vam acabar l’any passat amb línia ascendent. Ara volem millorar la temporada anterior. Tothom al vestidor és exigent, aspirem al màxim”, va dir Javi López. El capità veu com el projecte, cada any, va a més i ho va explicar de manera gràfica. “Ara tothom vol ser al projecte i quedar-se, i a molts els entusiasmaria tornar. Som en un gran club i tenim un projecte seriós.”

Quant a la falta de fitxatges per a la defensa, es va mostrar tranquil. “Confiem plenament en la gent que hi ha. Hi és David [López], Óscar [Duarte], que s’està recuperant, i els nois del filial. El club està mirant de reforçar aquesta zona, és normal; també hi ha la qüestió del límit salarial, són moltes coses però no ens preocupa.”

Un dels temes en què treballa el club en el mercat és l’arribada de Diego Reyes. L’Espanyol segueix les negociacions amb el Porto per fitxar el mexicà. “Diego no té la paella pel mànec. Ell està a gust aquí, va ser un dels millors centrals de la lliga, però no sabem ni fins on pot arribar el club ni on pot arribar ell. No sabem què passarà. Fins al 31 d’agost poden passar mil coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)