Espanyol

Espanyol

estrena de pretemporada

Primera prova a Indonèsia

Pretemporada. L’Espanyol jugarà avui el primer amistós contra el Persija (14 h, Esports 3). Quique Sánchez Flores considera el duel un bon test per veure el nivell dels seus deixebles

L’Espanyol jugarà aquesta tarda (14 h, hora catalana) el primer duel de la pretemporada contra el Persija de Jakarta. Aquest és l’únic duel que disputaran els blanc-i-blaus en la minigira que estan fent per Indonèsia. L’equip va arribar ahir de matinada al país asiàtic i després d’un primer entrenament es va fer la roda de premsa prèvia a l’enfrontament amistós. “Per als jugadors i el cos tècnic, és la primera vegada que podem jugar en aquest país i representar el club a Indonèsia. És una gran oportunitat per mostrar l’estil i el poder del club. Estem molt contents de poder estar aquí”, va declarar Quique Sánchez Flores.

Aquesta era la primera roda de premsa que feia el tècnic després del retorn a l’activitat el 10 de juliol. El preparador madrileny s’agafa el duel amb molt de respecte i conscient que han de donar una bona imatge col·lectiva. “No només és un amistós sinó una bona manera de començar a preparar la competició. Venim amb bastants jugadors joves i serà una gran prova; l’objectiu és guanyar”, assenyalava el tècnic, que és conscient que el llarg viatge i les temperatures d’Indonèsia poden jugar en contra seu en el duel. Malgrat tot, no buscava excuses: “Intentarem recuperar l’energia com més aviat millor després d’aquest llarg viatge per intentar jugar de la millor manera possible; intentarem oferir la nostra millor versió. L’objectiu és competir.”

Més enllà d’això, Sánchez Flores també va tenir temps de donar la primera pinzellada de què espera del pròxim curs, en què l’Espanyol té com a repte superar la vuitena posició de la darrera temporada. “Hem d’intentar donar el millor per recuperar la posició històrica d’aquest club, però és una lliga molt competitiva i és complicat. Volem créixer i aquesta és la nostra mentalitat i el que intentem transmetre als jugadors per intentar fer-ho el millor possible pensant en els aficionats.”

Per la seva banda, l’entrenador del Persija, Stefano Cugurra, veia el partit com un moment únic per als seus deixebles. “És un amistós important per a nosaltres. Tenim fe en l’estil de joc i amb el suport de l’afició pot passar qualsevol cosa. És un repte apassionant i jugar contra un equip com l’Espanyol és un somni fet realitat”, va subratllar. Un dels aspectes més importants del Persija és la presència de l’exjugador del filial blanc-i-blau Arthur Irawan, que va aprofitar la presentació del partit per saludar efusivament Pau López, amb qui va coincidir a l’Espanyol B. Demà tots dos es veuran les cares al terreny de joc en un partit que ha generat la màxima expectació al país asiàtic.

Un dels nous fitxatges de l’Espanyol, Esteban Granero, també va prendre part en la presentació del partit amistós. El futbolista madrileny va deixar clar, de nou, el seu compromís amb el nou projecte blanc-i-blau. “L’Espanyol és un equip molt sòlid que ha millorat partit a partit. M’he sumat a aquest projecte perquè es mou ràpidament i en la direcció correcta. Tot el club és ambiciós i tenim ganes de començar la temporada, i per això hem de preparar-nos bé i amb la màxima ambició”, va remarcar el mig, que demà serà un dels futbolistes que debutaran amb la samarreta blanc-i-blava i que, de ben segur, acapararà totes les mirades dels aficionats blanc-i-blaus.

LES FRASES

Aquest any hem d’intentar donar el millor per recuperar la posició històrica d’aquest club, però és una lliga molt competitiva
No només és un amistós sinó una bona manera de començar a preparar la competició
Quique Sánchez Flores
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
És un repte apassionant i jugar contra un equip com l’Espanyol és un somni fet realitat
Stefano Cugurra
Entrenador del Persija
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)