Espanyol

Espanyol

Mini gira per indonèsia

Més enllà del futbol

Indonèsia. L’Espanyol aprofita les hores que és al país asiàtic per donar a conèixer la seva imatge de marca mitjançant diversos actes institucionals com ara activitats socials i solidàries

L’eix central de la visita de l’Espanyol a Indonèsia és el partit d’avui contra el Persija de Jakarta, un dels equips més importants del país asiàtic, però més enllà d’això l’expedició blanc-i-blau no ha parat la seva activitat des del primer moment que va arribar a Jakarta. Primer de tot, l’equip va fer un petit entrenament de recuperació després del llarg viatge de més de setze hores. Més tard van venir els diversos actes institucionals i activitats de caràcter social i solidari que tenien com a objectiu fortificar la imatge global del club a Indonèsia. Pau López i Esteban Granero van representar la plantilla en una trobada amb televisions locals, i Javi López, David López, Mario Bell i Gerard Moreno van departir durant uns minuts amb els instagramers més influents de Jakarta, que van copsar de primera mà com són els futbolistes professionals de l’Espanyol.

Més enllà d’això, a Barcelona l’activitat esportiva continua marcada per la sortida de Caicedo. El Girona i l’Espanyol continuen negociant els acords de la cessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)