Espanyol

Espanyol

pretemporada

Segona prova contra l’Olot

Pretemporada. L’Espanyol jugarà avui contra el conjunt garrotxí (20 h per Esports 3) el seu segon amistós de preparació. El conjunt local té com les baixes de Kike Sánchez i Micaló i els de Quique arriben amb set homes del filial

La Unió Esportiva Olot rep avui (20.00 h) l’Espanyol. Aquest serà el segon partit de preparació per a tots dos equips. Els garrotxins van aconseguir una victòria convincent a l’Escala (0-3) i els barcelonins van golejar el Persija de Jakarta (0-7). El duel d’avui, tot i la diferència de categoria entre tots, es preveu més igualat i obligarà els de Quique Sánchez Flores a pujar un graó el seu nivell contra els de Martin Posse. El partit d’avui serà la presentació de l’Olot davant la seva afició. El conjunt local afronta el duel amb màxima il·lusió i amb la intenció d’oferir una bona imatge. Per part de l’Olot, les úniques absències seran les de Kike Sánchez, per lesió, i Micaló, per precaució.

Per la seva banda, l’Espanyol ha convocat 21 jugadors per al partit d’avui, amb la presència de set jugadors del filial. La llista completa és la següent: Pau, Adri López, Javi López, Pipa, Aarón Martín, Marc Navarro, Lluís, David López, Mario Hermoso, Pol Lozano, Royo, Diop, Javi Fuego, Granero, Jurado, Marc Roca, Puado, Melendo, Sergio García, Pibe i Baptistao. No viatgen Felipe Caicedo, que està pendent de resoldre el seu futur, ni els lesionats Víctor Sánchez, per lesió fibril·lar, Gerard Moreno, per una sobrecàrrega, Diego López, per una bursitis, Paco Montañés, Álvaro Vázquez, Piatti i Correa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)